ManUtd oslavoval titul v uliciach, van Persie: Oplatilo sa čakať

NETKY.SK • 14 Máj 2013, 10:49 • 2 min
ManUtd oslavoval titul v uliciach, van Persie: Oplatilo sa čakať

MANCHESTER - Tisíce futbalových fanúšikov v pondelok oslavovalo s hráčmi Manchestru United zisk 20. ligového titulu.

slovakia

left justify in out

Futbalisti, ktorí si užívali majstrovské oslavy už druhý deň, prišli do ulíc na otvorenom dvojposchodovom autobuse s nápisom "Šampióni 2013". "Cítim sa absolútne úžasne. Oplatilo sa čakať. Je to niečo úžasne, ďakujeme za všetko," povedal útočník Van Persie.

Oslavy si užíval aj odchádzajúci trénera Alex Ferguson, ktorý v rukách držal klubovú vlajku a mával priaznivcom. "Včera bol nezabudnuteľný deň. V mene všetkých mojich hráčov vám ďakujem za podporu," cituje agentúra AP škótskeho kormidelníka.

Práve Sir Alex Ferguson po viac ako 26 rokoch opúšťa Old Trafford, jeho miesto po sezóne nahradí kouč FC Everton David Moyes. V ročníku 2013/2014 sa v drese "červených diablov" neobjaví ani stredopoliar Paul Scholes, ktorý sa druhýkrát rozhodol ukončiť kariéru. Podľa vlastných slov je to definitívne rozhodnutie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies