ManUtd niekoľko týždňov bez Shawa, no opäť s Falcaom a Rojom

NETKY.SK • 28 November 2014, 15:45 • 2 min
ManUtd niekoľko týždňov bez Shawa, no opäť s Falcaom a Rojom

LONDÝN - Obranca Manchestru United Luke Shaw bude pauzovať "niekoľko týždňov" po tom, čo si poškodil väzy v členku. Naopak anglickému futbalového veľkoklubu by mal byť k dispozícii už v sobotňajšom dueli proti Hull City Radamel Falcao. V piatok to potvrdil tréner "červených diablov" Louis van Gaal, informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Shaw odohral v minulotýždňovom stretnutí proti Arsenalu Londýn iba 16 minút a čaká ho už druhá absencia od jeho predsezónneho príchodu na Old Trafford. "Luke utrpel zranenie členkových väzov, no našťastie bez nejakých komplikácií. Chýbať bude niekoľko týždňov," uviedol na piatkovej tlačovej konferencii van Gaal. Šesťdesiattriročný kormidelník však môže pomaly počítať s Marcosom Rojom, ktorý si doliečoval vykĺbené rameno a zapojil sa opäť do tréningu. Po zranení lýtka je k dispozícii aj Falcao, ten nehral od duelu s West Bromwichom Albion (20. októbra). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies