ManUtd možno príde aj o zraneného Schweinsteigera

NETKY.SK • 10 Január 2016, 15:45 • 2 min
ManUtd možno príde aj o zraneného Schweinsteigera

MANCHESTER - Anglický futbalový klub Manchester United sa neborí len s hernou a výsledkovou krízou, ale aj so zraneniami.

slovakia

left justify in out

Sobotňajší duel Pohára FA nedohral dirigent hry Bastian Schweinsteiger a jeho štart v najbližšom zápase Premier League proti Newcastle je nateraz otázny.

 

"Červení diabli" privítali v 3. kole najstaršej pohárovej súťaže Sheffield United, no v stretnutí sa opäť trápili. V kombinácii, založení útoku aj v zakončení. V 93. minúte ich však spasil premenenou penaltou kapitán Wayne Rooney a poslal svoj tím s odretými ušami ďalej. Niekoľko minút pred koncom United prišli o Schweinsteigera, ktorý sa zranil v tvrdom súboji o loptu. Keďže tréner Louis van Gaal už nemal k dispozícii striedanie, jeho zverenci dohrali desiati. "Je to veľmi nepríjemné, ťažko povedať, či bude hrať proti Newcastle. Pôvodne to vyzeralo na problém s členkom, mám však pocit, že Schweinsteigera trápi zranené koleno. Musíme počkať a uvidíme," uviedol na oficiálnom klubovom webe Van Gaal.

 

V nominácii na zápas sa neobjavili Morgan Schneiderlin, Michael Carrick ani Ashley Young, ktorých holandský taktik šetril po uplynulej porcii stretnutí. "Schneiderlin nie je zranený. Počas Vianoc toho veľa odohral a musíme dbať aj na oddych. Nechcem zbytočne riskovať, máme k dispozícii mladú lavičku a ja týmto hráčom dôverujem," zdôraznil Van Gaal.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies