ManU proti West Hamu bez kapitána Rooneyho a Roja

NETKY.SK • 4 December 2015, 14:48 • 2 min
ManU proti West Hamu bez kapitána Rooneyho a Roja

MANCHESTER - Anglický futbalový klub Manchester United nemôže počítať v sobotňajšom zápase Premier League proti West Hamu United s kapitánom Wayneom Rooneym a obrancom Marcosom Rojom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročného útočníka vyradilo z duelu na Old Trafforde zranenie členka, ktoré utrpel pri remíze s Leicestrom 1:1. Rojo má vykĺbené rameno. "Waynove zranenie je horšie ako sme čakali. Musí trénovať, aby posilnil členok, to je veľmi dôležité. Neviem povedať, ako dlho bude pauzovať," uviedol tréner Louis van Gaal pre oficiálnu stránku klubu. Rooney bude Manchestru chýbať dokonca aj v utorkovom záverečnom stretnutí skupinovej fázy Ligy majstrov vo Wolfsburgu. 

 

"U Roja je to to isté, čo vlani. Zranil sa na tréningu. Je to nešťastné, keďže ide o rovnakú pozíciu, na akej hrá Luke Shaw, takže mám problém. Máme viacero zranených hráčov, je to smola," dodal van Gaal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies