ManU pod Solskjaerom vyhral 8. zápas v sérii, je v osemfinále Pohára FA

NETKY.SK • 26 Január 2019, 09:16 • 2 min
ManU pod Solskjaerom vyhral 8. zápas v sérii, je v osemfinále Pohára FA

LONDÝN - Futbalisti Manchestru United sa prebojovali do osemfinále Pohára FA.

slovakia

left justify in out

V piatkovom šlágri 4. kola (šestnásťfinále) zvíťazili na ihrisku Arsenalu Londýn 3:1 a udržali si tak stopercentnú bilanciu pod vedením nórskeho trénera Oleho Gunnara Solskjaera. Od jeho príchodu na lavičku vyhrali "červení diabli" všetkých osem zápasov.

 

Skóre duelu otvoril v 31. minúte Alexis Sanchez, ktorý skóroval pri svojom návrate na Emirates Stadium. Čilského útočníka, ktorý obliekal dres Arsenalu v rokoch 2014–2018, "privítali" domáci priaznivci bučaním. O dve minúty neskôr zvýšil náskok hostí Jesse Lingard. Do prestávky síce stihol znížiť Pierre-Emerick Aubameyang, no záverečné slovo mal v 82. minúte útočník Manchestru Anthony Martial.

 

Okrem ManU si postup zaistil aj Bristol City, ktorý v druhom piatkovom dueli anglického FA Cupu zdolal Bolton 2:1. Hralo sa na jeden zápas.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona