Manny Pacquiao plánuje odísť do dôchodku budúci rok

NETKY.SK • 8 Október 2015, 18:58 • 2 min
Manny Pacquiao plánuje odísť do dôchodku budúci rok

MANILA - Filipínska boxerská legenda Manny Pacquiao povedal, že pravdepodobné zavesí kariéru na klinec po ešte jednom zápase budúci rok.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný Pacquiao, ktorý prehral svoj posledný zápas prehral s Floydom Mayweatherom, sa chce v roku 2016 uchádzať o miesto vo filipínskom senáte. Potenciálnym súperom Filipínčana by mohol byť Brit Amir Khan alebo Američan Terence Crawford.

"Myslím si, že som pripravený. Bol som v boxe viac ako 20 rokov," povedal svetový šampión pre ANC. "Ak ste senátor, tak vaším jediným cieľom by mala byť len práca a rodina. Budem sa musieť vzdať ostatných vecí, ktoré vyžadujú moju pozornosť."

Pacquiao povedal, že nevie či jeho posledný zápas bude odveta proti Mayweatherovi, keďže Američan po výhre nad Andrem Bertom ohlásil koniec kariéry. Filipínčanova bilancia je 57 víťazstiev, šesť prehier a dve remízy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona