Maňka by sa mal čoskoro vrátiť do vedenia strany

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 09:33 • 2 min
Maňka by sa mal čoskoro vrátiť do vedenia strany

BRATISLAVA – Vladimír Maňka, ktorý v sobotu na pracovnom sneme Smeru-SD prišiel o podpredsednícku funkciu, by sa mal čoskoro vrátiť do najvyššieho vedenia strany.

slovakia

left justify in out

Maňka je vedúcim delegácie strany Smer-SD vo frakcii Socialistov a demokratov v Európskom parlamente. Už na sneme predseda strany Robert Fico vyjadril želanie, aby chodieval na rokovania užšieho vedenia i predsedníctva. Ako povedal pre agentúru SITA generálny manažér strany Ján Richter, Smer-SD zmení organizačný poriadok tak, aby vedúci delegácie v socialistickej frakcii bol prizývaný na rokovania užšieho vedenia i predsedníctva. Nebude mať však možnosť hlasovať. Pri najbližšej zmene stanov vedúci delegácie bude zakompovaný ako riadny člen užšieho vedenia a predsedníctva.

 

Maňka sa v sobotu na sneme vzdal funkcie podpredsedu. Vo funkcii ho nahradil štátny tajomník ministerstva financií Peter Pellegrini. Ten by sa mal stať ešte tento týždeň ministrom školstva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona