Manic Street Preachers vydali pieseň pre reprezentáciu Walesu

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 11:44 • 2 min
Manic Street Preachers vydali pieseň pre reprezentáciu Walesu

BRATISLAVA - Waleská rocková kapela Manic Street Preachers predstavila skladbu Together Stronger (C'mon Wales).

slovakia

left justify in out

Členovia kapely o tom informovali prostredníctvom ich webstránky aj na sociálnych sieťach. Novinka je oficiálnou hymnou futbalovej reprezentácie Walesu na majstrovstvá Európy, ktoré sa uskutočnia od 10. júna do 10. júla vo Francúzsku. Nahrávka je dostupná na portáli iTunes, webstránke Amazon či streamovacej službe Spotify. Zisk z predaja singla formácia daruje charitatívnym organizáciám Princes Gate Trust a Tenovus Cancer Care.

 


Manic Street Preachers vznikli v roku 1986. Debutový album Generation Terrorists vydali v roku 1992. Odvtedy ponúkli ďalších jedenásť štúdioviek, pričom tá zatiaľ posledná s názvom Futurology vyšla predvlani v júli. Medzi ich úspešné single patria skladby ako Motorcycle Emptiness, A Design For Life, Everything Must Go, Kevin Carter, Australia, If You Tolerate This Your Children Will Be Next, You Stole The Sun From My Heart, The Masses Against The Classes, So Why So Sad či Your Love Alone Is Not Enough.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies