Manéž Bolka Polívku príde na Slovensko

NETKY.SK • 18 December 2014, 17:24 • 2 min
Manéž Bolka Polívku príde na Slovensko

BRATISLAVA - Zábavný program Manéž Bolka Polívku príde na budúci rok na Slovensko. Fanúšikovia v deviatich mestách sa môžu tešiť na šou známu aj z televíznych obrazoviek.

slovakia

left justify in out

Od 8. do 16. februára sa umelci na čele s hercom Bolkom Polívkom predstavia v Humennom, Košiciach, Poprade, Bratislave, Leviciach, Trenčíne, Považskej Bystrici, Liptovskom Mikuláši a Nitre.

 

"Na turné sa budeme snažiť navodiť čo najviac atmosféru samotnej manéže, preto aj napriek veľkým športovým halám bude kapacita obmedzená len na niečo vyše tisíc miest. Doslova v týchto halách postavíme manéž a aj samotný priestor a sedenie bude tomu prispôsobené, akoby ste boli naživo prítomní pri vašej známej a verím, že veľmi obľúbenej talk šou," uviedol manažér projektu Michal Malicher. 

 

Medzi účinkujúcimi sa objavia Milan Lasica, Anna Polívková, Vrbovskí víťazi, Jiří Stivín, Barin a Fretti či líder kapely Desmod Mário "Kuly" Kollár, ktorý sa s Polívkom ešte nestretol. "Je to tak, napriek tomu, že som veľkým fanúšikom Bolka a jeho programu, doteraz som nemal tú česť sa s ním zoznámiť. A napriek tomu, že sa na túto spoluprácu veľmi teším, mám aj malé obavy, čo si na mňa pripraví, lebo v manéži to nemá žiadny hosť jednoduché," objasnil spevák. 

 

Návštevy Slovenska sa už nevie dočkať aj samotný Polívka. "Tešte sa, tešíme sa na Vás - budeme sa tešiť," vyjadril sa obľúbený herec, známy z filmov ako Dedičstvo alebo Kurvahošigutntag (1992), Pelíšky (1999), Pupendo (2003) či Muži v nádeji (2011). 

Vstupenky na podujatie sú dostupné v sieti Ticketportal za 25 a 40 eur. 

 

Termíny predstavení: 
8. februára - Humenné, Mestská športová hala 
9. februára - Košice, Mestská športová hala (Multi hala - Hádzanárska hala) 
10. februára - Poprad, Aréna Poprad 
11. februára - Bratislava, Hant Aréna 
12. februára - Levice, Športová hala 
13. februára - Trenčín, Športová hala 
14. februára - Považská Bystrica, Športová hala MŠK 
15. februára - Liptovský Mikuláš, Liptov Aréna 
16. februára - Nitra, Mestská hala Klokočina 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona