Mandžukič odišiel z Bayernu kvôli Guardiolovi: Nerešpektoval ma

NETKY.SK • 29 Október 2014, 14:45 • 2 min
Mandžukič odišiel z Bayernu kvôli Guardiolovi: Nerešpektoval ma

ZÁHREB - Odchod chorvátskeho futbalového kanoniera Maria Mandžukiča z Bayernu Mníchov do Atletica Madrid spôsobil svojim správaním španielsky tréner "Bavorov" Pep Guardiola. Mandžukiča v tomto význame vo štvrtok citovali chorvátske médiá.

slovakia

left justify in out

Podľa periodika Sportske Novosti bývalý kouč FC Barcelona Chorváta nerešpektoval. "Guardiola ma sklamal, nerešpektoval ma a zabránil mi stať sa najlepším strelcom Bundesligy. Musel by som byť dvakrát tak dobrý ako za Juppa Heynckesa, Na kávu s ním teda chodiť nebudem," citoval zdroj Mandžukiča, ktorý prvý rok v Bayerne pomohol klubu k prestížnemu treble v lige, národnom pohári a Lige majstrov. "Nezaslúžil som si také zaobchádzanie po všetkom, čo som pre Bayern urobil. Hneď ako prišiel som pocítil, že sa veci zmenili. Skúsil som sa adaptovať, no nevidel som v Bayerne už žiadnu budúcnosť," uviedol chorvátsky strelec, ktorý v Bavorsku pôsobil dve sezóny.
     

Podľa vysokého zakončovateľa Guardiola nechcel, aby nastúpil vo finále Nemeckého pohára. "Nechcel, aby som sa stal najlepším strelcom, preto som neskôr v sezóne nehrával. To by ani nebolo pre mňa až také dôležité, ale ukazuje to na moje nerešpektovanie. Oveľa väčší zmysel by mi dávalo, ak by povedal, že mu jednoducho nepasujem do jeho vlastnej koncepcie," uzavrel 28-ročný bývalý hráč Dinama Záhreb či VfL Wolfsburg.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona