Mandžukič by mal proti Realu hrať, aj keď nie je úplne fit

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 19:10 • 2 min
Mandžukič by mal proti Realu hrať, aj keď nie je úplne fit

BARCELONA - Útočník španielskeho futbalového klubu Atletico Madrid Mario Mandžukič by mal nastúpiť v stredajšej odvete štvrťfinále Ligy majstrov 2014/2015 na pôde mestského rivala Realu, hoci nie je úplne fit. V utorok to povedal tréner Atletica Diego Simeone, informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Chorvátsky futbalista utrpel v prvom zápase proti Realu zranenie na tvári po kontakte so Sergiom Ramosom a neskôr ho do brucha udrel Dani Carvajal. Ani v jednom prípade rozhodca nezapískal faul. Mandžukič si navyše poranil členok vo víkendovom víťaznom ligovom zápase proti La Coruni (2:1). "Mario sa zapojil do tréningového procesu a je v priadku. V odvete by mal nastúpiť," povedal novinárom Simeone.
     

V útoku by mal nastúpiť po boku vo forme hrajúceho francúzskeho útočníka Antoina Griezmanna, ktorý strelil proti La Coruni oba góly Atletika. Na lavičke zostane opäť Fernando Torres.
     

V prvom zápase sa na štadióne Vicenteho Calderona zrodila v repríze minuloročného finále Ligy majstrov bezgólová remíza.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies