Mancusová našla v Soči chuť, neodmieta Pjongčang

NETKY.SK • 18 Február 2014, 15:20 • 2 min
Mancusová našla v Soči chuť, neodmieta Pjongčang

SOČI - Dvadsaťdeväťročná pretekárka si v superkombinácii vybojovala bronzovú medailu, no túži ešte po zlate.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Americká zjazdárka Julia Mancusová nevylúčila svoj štart na zimných olympijských hrách 2018 v juhokórejskom Pjongčangu. Dvadsaťdeväťročná pretekárka našla v ruskom Soči pod piatimi kruhmi chuť a motiváciu pokračovať v súťažnom dianí, v superkombinácii si vybojovala bronzovú medailu. 

 

Pre Mancusovú je to už štvrtý kov zo ZOH, ale prvý bronzový (1-2-1). "V úvode sezóny som nevidela cestu, ako sa vrátiť späť," vyhlásila Mancusová. "Po príchode do Soči a jednom rozprávkovom dni, keď som získala bronz, chcem opäť súťažiť. Stále chcem olympijské zlato," uviedla rodáčka z Rena, ktorú inšpiruje aj 36-ročný lyžiarsky krajan Bode Miller: "Kto vie, čo je to dobrý vek? Musíte ísť za tým, čo chcete. Milujem lyžovanie, všetko je možné." V zjazde a super G obsadila Mancusová v Soči zhodne ôsmu priečku. Utorkové 1. kolo obrovského slalomu nedokončila. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona