ManCity v semifinále Ligového pohára bez Jesúsa Navasa

NETKY.SK • 7 Január 2014, 18:06 • 2 min
ManCity v semifinále Ligového pohára bez Jesúsa Navasa

LONDÝN - Španielsky futbalový stredopoliar Jesús Navas bude pre problémy s kolenom chýbať v zostave Manchestru City v stredajšom domácom prvom stretnutí semifinále anglického Ligového pohára (Capital One Cup) proti West Hamu United.

slovakia

left justify in out

"Nie je zranený, ale má drobný problém. Je to preventívne opatrenie," uviedol na margo 28-ročného záložníka na predzápasovej tlačovej konferencii tréner manchesterského klubu Manuel Pellegrini.

Kouč "The Citizens" oznámil aj radostnejšiu novinku - po zranení by sa mal v priebehu januára vrátiť na trávniky argentínsky útočník Sergio Agüero. Ten absentoval od 14. decembra, keď si v dueli s Arsenalom zranil lýtko. "Trénuje a pracuje na tom, aby mohol hrať. Je to pre nás veľmi dobrá správa. Návrat po zranení je vždy dobrá správa, najmä ak ide o takého dôležitého člena tímu," vyhlásil 60-ročný kormidelník, ktorý nemôže v stredu využiť služby tria Micah Richards, Jack Rodwell, Stevan Jovetič. Naopak, po zranení stehenného svalu už má Čiľan k dispozícii stopéra Martína Demichelisa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies