Mancini varuje Balotelliho: Skonči s bujarou zábavou a fajčením inak sa tvoja budúcnosť v City rozplynie

NETKY.SK • 22 September 2012, 09:03 • 2 min
Mancini varuje Balotelliho: Skonči s bujarou zábavou a fajčením inak sa tvoja budúcnosť v City rozplynie

Mancini varuje Balotelliho Skonči s bujarou zábavou a fajčením inak sa tvoja budúcnosť v City rozplynie - Futbal MANCHESTER – Roberto Mancini a Mario Balotelli majú za sebou ďalšiu hádku, tentoraz kvôli životnému štýlu hráča. Následne útočník Manchestru C

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – Roberto Mancini a Mario Balotelli majú za sebou ďalšiu hádku, tentoraz kvôli životnému štýlu hráča. Následne útočník Manchestru City v utorok počas zápasu Ligy majstrov proti Realu Madrid sedel iba na tribúne.

Mancini má už plné zuby Balotelliho divokého životného štýlu, vrátane jeho fajčenia, a s tvrdohlavým Talianom rýchlo stráca trpezlivosť.  Po sobotňajšom zápase so Stoke (1:1) sa Balotelli zabával až do skorých ranných hodín. Videli ho v spoločnosti boxera Amira Khana v Circle Club v Manchestri.
Mancini zúril, keďže od Balotelliho chcel, aby si po zápase so Stoke odpočinul a bol pripravený na úvodný zápas skupinovej fázy Ligy majstrov proti Realu Madrid. Za trest bol Balotelli nútený cestovať na Bernabeu aj napriek tomu, že mu bolo oznámené, že do hry absolútne nezasiahne.

Ďalšie rastúce obavy Mancinimu spôsobuje Balotelliho fajčenie a znepokojuje to aj klub, ktorý mu platí vyše 100.000 libier týždenne. Hoci nie je známe, koľko Balotelli fajčí, bol mimo ihriska a klubu niekoľkokrát videní s cigaretou.
Mancini je frustrovaný Balotelliho odmietnutím poradenských sedení alebo hypnózy, ktoré by mu pomohli zbaviť sa zlozvyku.

Manciniho trpezlivosť a viera pretrvávali aj napriek dlhému zoznamu Balotelliho chýb a omylov, a stále ho považuje za jedného z najlepších futbalistov na svete. Balotelli sa od svojho prestupu z Interu Miláno (2010, £24 miliónov) pravidelne objavoval na titulných stranách väčšinou z negatívnych dôvodov. Teraz sa však zdá, že Mancini sa pomaly blíži k záveru, že by mu bolo lepšie bez Balotelliho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona