Mancini súcíti s Adebayorom, ale vo svojom tíme ho už nechce

NETKY.SK • 13 August 2012, 12:22 • 2 min
Mancini súcíti s Adebayorom, ale vo svojom tíme ho už nechce

Mancini súcíti s Adebayorom, ale vo svojom tíme ho už nechce - Futbal MANCHESTER – Tréner Manchestru City Roberto Mancini vyhlásil, že ho mrzí Adebayorova zložitá situácia, ale trvá na tom, že útočník nemá budúcnosť v jeho klube. Adebayor strávil minulú s

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – Tréner Manchestru City Roberto Mancini vyhlásil, že ho mrzí Adebayorova zložitá situácia, ale trvá na tom, že útočník nemá budúcnosť v jeho klube.
Adebayor strávil minulú sezónu na hosťovaní v Tottenhame, ale jeho astronomické finančné požiadavky zabránili dohode o trvalom prestupe.

Mancini sa snaží zbaviť Adebyora, keďže hráči ako Tevez, Sergio Agüero, Balotelli alebo Edin Džeko, zabezpečujú dostatočnú ofenzívnu silu.

"Je mi ho ľúto, pretože je v klube a nehrá," povedal Mancini. "Ale v tejto sezóne nemá šancu hrať v našom tíme. Je pre neho dôležité, aby dokázal nájsť dobré riešenie, pretože v minulej sezóne dal veľa gólov a je to skvelý útočník. Dúfam, že nájde vhodné riešenie čo najskôr."

Napriek fámam o Džekovom odchode z Etihad Stadium, Mancini trvá na tom, že si v tíme chce ponechať ​súčasných útočníkov.

"Svojim štyrom útočníkom stále dôverujem," dodal. "V minulej sezóne strelil dokopy 70 gólov a chcem, aby všetci zostali."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies