Mancini si bol naživo pozrieť eso Atlética Madrid

NETKY.SK • 9 Október 2012, 21:55 • 2 min
Mancini si bol naživo pozrieť eso Atlética Madrid

Mancini si bol naživo pozrieť eso Atlética Madrid - Futbal MANCHESTER – Tréner Manchestru City, Roberto Mancini, počas uplynulého víkendu odletel do Španielska, aby si pozrel v akcii €50 miliónového útočníka Radamela Falcaa. Taliansky tréner sledoval kolu

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – Tréner Manchestru City, Roberto Mancini, počas uplynulého víkendu odletel do Španielska, aby si pozrel v akcii €50 miliónového útočníka Radamela Falcaa.
Taliansky tréner sledoval kolumbijské eso ako strelil už svoj ôsmy gól v španielskej La Lige v tejto sezóne, keď v nedeľu Atlético Madrid porazilo Malagu 2-1.

O 26-ročného útočníka už skôr prejavili záujem ďalšie dva veľkokluby z Premier League -  Manchester United a Chelsea Londýn. Manchester City sa k nim pripojil len niekoľko hodín po tom, čo Mario Balotelli nahnevane opustil trávnik potom, ako bol striedaný počas víkendového zápasu proti Sunderlandu.

Avšak prezident Atlética, Enrique Cerezo, sa neponáhľa s predajom svojho klenotu. V dobrej nálade vyhlásil: "Vieme, že sa Mancini prišiel pozrieť, ale čo sa týka témy Falcao, sme pokojní. Mancini si tu v Malage určite hľadal nejaký dom."

Žiadaný Falcao, ktorý v minulej sezóne strelil 36 gólov, uviedol do pohotovosti mnohé popredné európske tímy po tom, čo pripustil, že ekonomická situácia v Španielsku ho môže prinútiť, aby odišiel do zahraničia.
Povedal: "Anglicko? Jedného dňa by som tam mohol ísť. Ako dieťa som zvykol sledovať Premier League v televízii. Hráčov ako Roy Keane, Eric Cantona, Zola či Asprilla. Myslím, že by som sa anglickému futbalu mohol prispôsobiť a strieľať góly."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies