Mancini sa vrátil na lavičku Interu, v milánskom derby sa zrodila remíza

NETKY.SK • 24 November 2014, 09:53 • 2 min
Mancini sa vrátil na lavičku Interu, v milánskom derby sa zrodila remíza

MILÁNO - Taliansky futbalový tréner Roberto Mancini sa po šiestich rokoch vrátil na lavičku Interu Miláno. Jeho zverenci remizovali v 12. kole Serie A v tradičnom mestskom derby s AC 1:1.

slovakia

left justify in out

"Rosso-neri" skórovali z prvej strely na bránku vďaka voleju Francúza Jeremyho Meneza, o vyrovnanie sa postaral v 61. minúte Nigérijčan Joel Obi.

 

V záverečnej štvrťhodine mohli oba tímy strhnúť víťazstvo na svoju stranu, no po strelách El Shaarawyho a Icardiho sa zatriaslo brvno. "Začali sme dobre, no po našej chybe sme inkasovali zbytočný gól. V druhom polčase sme hrali ofenzívnejšie a výsledkom bolo vyrovnanie. Tréner Mancini nás nabádal, aby sme hrali rýchlo. Myslím, že sme splnili jeho taktické pokyny, dobre sme si na ihrisko menili miesta," povedal pre akreditované médiá srbský obranca Interu Zdravko Kuzmanovič.

 

Mancini po jedenástom ligovom kole nahradil na lavičke Interu Waltera Mazzarriho. Bývalý taliansky reprezentant viedol "nerazzurri" štyri sezóny v rokoch 2004 - 2008. Tím z metropoly Lombardska priviedol k dvom triumfom v Talianskom pohári a k trom titulom za sebou, hoci jeden získal Inter až po potrestaní Juventusu Turín za korupčný škandál.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies