Mancini dostal trest na jeden zápas a pokutu 5-tisíc eur

NETKY.SK • 1 Február 2016, 19:41 • 2 min
Mancini dostal trest na jeden zápas a pokutu 5-tisíc eur

RÍM - Vedenie talianskej futbalovej ligy potrestalo trénera Interu Miláno Roberta Manciniho trestom na jeden zápas a pokutou 5000 eur za nevhodné správanie počas víkendového derby s mestským rivalom AC.

slovakia

left justify in out

Mancini neuniesol prehru 0:3 a neovládol svoje emócie. V 51. minúte ho hlavný rozhodca duelu Antonio Damato za protesty vykázal z lavičky a pri odchode sa prezentoval nemiestnym gestom, keď najskôr inzultoval štvrtého rozhodcu a následne fanúšikom "rossoneri" ukázal prostredník. V drese víťazov odohral celý zápas slovenský stredopoliar Juraj Kucka. Inter je v tabuľke štvrtý, AC si poistilo šiestu priečku.

 

 

Trest na dva zápasy za vylúčenie v zápase s Udinese dostal útočník Lazia Rím Alessandro Matri. Pokutu 15.000 eur inkasoval Juventus Turín za rasistické pokriky fanúšikov v stretnutí na ihrisku Chieva, kde "zebry" vyhrali 4:0.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona