Mancini dohovoril Icardimu po konflikte s fanúšikmi

NETKY.SK • 3 Február 2015, 16:48 • 2 min
Mancini dohovoril Icardimu po konflikte s fanúšikmi

MILÁNO - Tréner Interu Miláno Roberto Mancini pokarhal útočníka Maura Icardiho za účasť na šarvátke s fanúšikmi po nedeľňajšej prehre na ihrisku Sassuola (1:3).

slovakia

left justify in out

Argentínčan spolu so spoluhráčom Fredym Guarinom hodili priaznivcom svoje dresy, avšak z kotla leteli hneď naspäť. Icardi si následne neudržal nervy na uzde, fanúšikom nadával a krotiť ho museli aj tímoví kolegovia. "Icardi spravil chybu, musíme predsa rešpektovať kritiku. Povedal som mu, že nemal ísť k tribúne, pretože sa dalo čakať, že fanúšikovia budú nahnevaní," povedal Mancini.
     

"Nerazzurri" trápi v poslednom čase herná mizéria. V aktuálnej sezóne majú na konte viac prehier než víťazstiev a v tabuľke im patrí s 26 bodmi až 13. miesto. "Musíme zastaviť tento trend, treba dávať viac gólov a najmä zabrániť súperovi, aby nám ich dal. Klub mi veľmi pomáha, pracujeme spoločne a absolútne nemám s nikým problém," dodal Mancini.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona