Manchestru City sa zranili hviezdy, nečakaná výhoda pre United

NETKY.SK • 10 Október 2015, 16:45 • 2 min
Manchestru City sa zranili hviezdy, nečakaná výhoda pre United

MANCHESTER – Dlhoočakávané manchesterské derby je tu už o dva týždne a United dostal nečakanú výhodu, keďže City sa bude musieť zaobísť bez niektorých kľúčových hráčov.

slovakia

left justify in out

Derby je na programe v nedeľu 25.októbra a Citizens sa pravdepodobne budú musieť zaobísť bez svojich dvoch najlepších hráčov. Sergio Agüero a David Silva utrpeli zranenia počas reprezentačnej prestávky.

Dvadsaťsedemročný Argentínčan si poranil podkolennú šľachu počas kvalifikačného zápasu proti Ekvádoru a City bude v derby určite chýbať. "Myslím, že si mesiac nezahrám," povedal Agüero po zápase novinárom.

Dvadsaťdeväťročný Španiel rovnako odkríval z ihriska počas kvalifikačného zápasu proti Luxemburgu. Silva si vyvrtol pravý členok a podľa správ AS bude svojmu tímu chýbať dva až tri týždne.

V prípade, že Manchester City nebude mať k dispozícii svoje najväčšie hviezdy, bude mať konkurenčný United veľmi veľkú výhodu a príležitosť stiahnuť bodové manko na čelo tabuľky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona