Manchestrom United Bolta zatiaľ nekontaktoval, Jamajčan na sebe naďalej tvrdo pracuje

NETKY.SK • 13 Apríl 2018, 16:59 • 2 min
Manchestrom United Bolta zatiaľ nekontaktoval, Jamajčan na sebe naďalej tvrdo pracuje

GOLD COAST - Niekdajší šprintérsky kráľ Usain Bolt odmietol úvahy o možnom návrate na atletickú dráhu, ale zároveň čoraz reálnejšie uvažuje o futbalovej kariére. Obľúbeným klubom 31-ročného Jamajčana je Manchester United, ale v spojení s týmto anglickým velikánom zatiaľ nie je.

slovakia

left justify in out

"Možno v budúcnosti to bude aktuálne s Manchestrom... Momentálne sa snažím zlepšiť svoju hru natoľko, aby som sa mohol naozaj cítiť ako futbalista," povedal 8-násobný olympijský víťaz Bolt počas stretnutia s novinármi v dejisku Hier Commonwealthu, austrálskom Gold Coaste.

V marci Bolt trénoval s nemeckou Borussiou Dortmund, aby získal prax pred charitatívnym zápasom na štadióne Old Trafford v Manchestri, ktorý sa uskutoční 10. júna. Peniaze z akcie venujú organizácii UNICEF a v akcii budú viaceré hviezdy svetového futbalu. Jamajský "blesk" tam bude v pozícii lídra svetového výberu proti tímu Anglicka, ktorej kapitánom bude spevák Robbie Williams. Zápas sa uskutoční iba štyri dni pred štartom majstrovstiev sveta vo futbale v Rusku.

"Môj sen je stať sa profesionálnym futbalistom a toto bude ďalší krok. Teším sa na to, že si zahrám proti legendám anglického futbalu pred davom fanúšikov. Milujem tie pocity z atletickej kariéry. V prípade, že sa mi podarí streliť gól, mám pripravené špeciálne oslavné gestá," uviedol Usain Bolt aj pre anglické médiá.

Svetový rekordér na 100 aj 200 m záporne reagoval na otázky, týkajúce sa jeho prípadného návratu na atletické ovály. Ubezpečil, že na OH 2020 v Tokiu ho fanúšikovia neuvidia. "Rozhodne nie, také niečo nie je v pláne."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona