Manchester Utd sa dohodol s Ajaxom na prestupe Daleyho Blinda

NETKY.SK • 30 August 2014, 13:22 • 2 min
Manchester Utd sa dohodol s Ajaxom na prestupe Daleyho Blinda

LONDÝN - Holandský futbalový reprezentant Daley Blind mieri z Ajaxu Amsterdam do tímu anglickej Premier League Manchester United. Kluby sa dohodli na prestupe 24-ročného ľavonohého univerzála v sobotu. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Príchod Blinda do mužstva "červených diablov" ešte musí odobriť samotný hráč, pričom prestup sa skompletizuje po absolvovaní lekárskej prehliadky. Podľa stanice BBC sa odstupné za futbalistu, ktorý dokáže hrať na ľavej strane obrannej i záložnej formácie, pohybuje okolo 17,6 milióna eur.
      

Blinda si do ManU stiahol tréner Louis van Gaal, ktorý ho viedol aj na nedávnych MS v Brazílii, kde "oranjes" získali bronzové medaily. Syn bývalého holandského reprezentanta Dannyho Blinda je piatou letnou posilou trápiaceho sa manchesterského veľkoklubu, ten už dal za prestupy Angela Di Mariu, Marcos Roja, Lukea Shawa a Andera Herreru viac ako 130 miliónov eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies