Manchester United získal talentovaného obrancu Lukea Shawa

NETKY.SK • 27 Jún 2014, 16:33 • 2 min
Manchester United získal talentovaného obrancu Lukea Shawa

MANCHESTER - Anglický futbalový klub Manchester United získal do svojich služieb obrancu Lukea Shawa zo Southamptonu.

slovakia

left justify in out

"Červení diabli" zaplatili za osemnásťročného ľavého beka, ktorý patrí k najtalentovanejším futbalistom na "ostrovoch", údajne až 46 miliónov dolárov a podpísali s ním štvorročný kontrakt.
      

"Som nadšený, že som sa pripojil k Manchestru United. V Southamptone som bol od svojich ôsmich rokov a chcem sa všetkým v klube i fanúšikom poďakovať za všetko, čo pre mňa spravili. Teším sa na novú kapitolu v mojom živote a na to, čo sa naučím od svetových hráčov a trénerov v klube," uviedol.
      

Shaw má napriek svojmu mladému veku na konte už 60 zápasov v Premier League. V anglickom drese sa predstavil aj na prebiehajúcich MS v Brazílii, keď ako striedajúci hráč naskočil do záverečného skupinového zápasu s Kostarikou (0:0).
      

"Luke je veľmi talentovaný, mladý ľavý obranca s obrovským potenciálom. Za posledné roky sa veľmi zlepšil a má všetky parametre na to, aby sa z neho stal jeden z najlepších hráčov," uviedol asistent trénera Manchestru Ryan Giggs.
      

Pre United je to už druhá letná posila, vo štvrtok sa klubu upísal španielsky stredopoliar Ander Herrera. Informovala agentúra AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies