Manchester United vydiera držiteľov sezónnych vstupeniek

NETKY.SK • 30 Január 2015, 11:00 • 2 min
Manchester United vydiera držiteľov sezónnych vstupeniek

MANCHESTER – Majitelia sezónnych vstupeniek Manchestru United, ktorý si nekúpia lístok na opakovaný zápas 4.kola FA Cupu, dostanú zákaz vstupu na štadión na jeden zápas.

slovakia

left justify in out

Vedenie anglického veľkoklubu napísalo svojim fanúšikom, že nebudú mať povolený vstup na zápas Premier League proti Sunderlandu, ak si nekúpia lístok na utorkový opakovaný zápas FA Cupu proti Cambridge.

Pred začiatkom aktuálnej sezóny dostali fanúšikovia so sezónnou vstupenkou možnosť odhlásiť sa z povinnosti kúpiť si lístok na zápasy Capital One Cupu, avšak musia si kúpiť akýkoľvek lístok na FA Cup.

Hovorca Manchestru United obhajoval politiku klubu: "Upozorňujeme fanúšikov, že odmietnutie nákupu lístkov na pohárový zápas bude mať za následok zákaz vstupu na ďalší zápas Premier League. Podmienky sú jasné. Pre každý domáci pohárový zápas, na ktorý držiteľ neposkytne platné údaje platobnej karty alebo táto platba bude zamietnutá, bude mu znemožnený vstup na nasledujúci ligový záapas. Toto opatrenie bolo zavedené na začiatku sezóny."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies