Manchester United: Víkendový zápas proti Liverpoolu povedie Howard Webb

NETKY.SK • 8 Január 2013, 17:11 • 2 min
Manchester United: Víkendový zápas proti Liverpoolu povedie Howard Webb

Manchester United Víkendový zápas proti Liverpoolu povedie Howard Webb - Futbal MANCHESTER - Rozhodca Howard Webb bol menovaný ako hlavný arbiter v nedeľnom zápase veľkých rivalov – Manchestru United, ktorý na svojom štadióne privíta Liverpool. Anglický r

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Rozhodca Howard Webb bol menovaný ako hlavný arbiter v nedeľnom zápase veľkých rivalov – Manchestru United, ktorý na svojom štadióne privíta Liverpool.

Anglický rozhodca č.1, ktorý mimochodom pískal aj finále MS 2010 v JAR, sa ocitol pod ostrou paľbou kritiky za vedenie ich vzájomného zápasu v FA Cupe v januári 2011.
Liverpoolsky hráč Ryan Babel vtedy po zápase zverejnil na Twitteri upravenú fotografiu Howarda Webba v drese Manchestru United, keď ten v zápase odpískal pokutový kop v prospech United a Liverpoolu vylúčil Gerrarda.
Babel sa stal prvým profesionálnym futbalistom, ktorý bol potrestaný za komentáre uverejnené na sociálnej sieti Twitter, keď mu FA udelila pokutu 10.000 libier za zosmiešňovanie Webba v drese United.

V máji minulého roku sa ozvali kritické hlasy z tábora fanúšikov City, ktorým sa nepáčilo, že Howard Webb bol nominovaný ako hlavný rozhodca v rozhodujúcom zápase ich tímu na ihrisku Newcastlu. Fanúšikovia už dlho obviňujú Webba z toho, že v zápasoch uprednostňuje práve Manchester United.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies