Manchester United: Rooney mimo hry dva až tri týždne

NETKY.SK • 27 December 2012, 14:45 • 2 min
Manchester United: Rooney mimo hry dva až tri týždne

Manchester United Rooney mimo hry dva až tri týždne - Futbal MANCHESTER – Útočník Manchestru United, Wayne Rooney, bude mimo hry dva až tri týždne, keď si na tréningu poranil kolenné väzy. Anglický reprezentant chýbal svojmu tímu vo včerajšom víťaznom záp

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – Útočník Manchestru United, Wayne Rooney, bude mimo hry dva až tri týždne, keď si na tréningu poranil kolenné väzy. Anglický reprezentant chýbal svojmu tímu vo včerajšom víťaznom zápase proti Newcastlu (4:3).
Ferguson povedal: "Stalo sa to na konci tréningu. Poranil si väzivo na zadnej strane kolena a bude mimo dva až tri týždne."
V napínavom zápase ho plnohodnotne zastúpili Robin van Persie a Javier Hernandéz, ktorí sa presadili v závere zápasu a otočili tak nepriaznivý stav vo svoj prospech. Do hry nezasiahol ani Danny Welbeck, keď klub oznámil, že je chorý.

Rooney v tejto sezóne pôsobí kŕčovito a lepšími výkonmi sa prezentoval skôr v pozícii stredného záložníka ako na preferovanom poste útočníka. Tento fakt môže napovedať veľa o jeho budúcnosti, keďže vrchol svojej kariéry a formy už pravdepodobne dosiahol. Rooney bude chýbať svojmu tímu v ligových zápasoch proti West Bromwichu a Wiganu, a tak isto v 3.kole FA Cupu proti West Hamu, ktoré je na programe 5.januára 2013. Otáznym zostáva jeho štart v dôležitom ligovom zápase proti Liverpoolu (13.január 2013) na Old Trafforde.
Ferguson pokračoval: "Danny Welbeck je chorý a včera zostal v klubovom hoteli. Ashley Young sa včera tiež zranil a Phil Jones sa zranil v zápase proti Swansea."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies