Manchester United remizoval so Stoke City

NETKY.SK • 2 Október 2016, 15:14 • 2 min
Manchester United remizoval so Stoke City

MANCHESTER - Futbalisti Manchestru United remizovali na úvod nedeľňajšieho programu 7. kola Premier League so Stoke City 1:1. Z množstva dobrých príležitostí vyťažili len gól z kopačky Anthonyho Martiala, na ktorý odpovedal osem minút pred koncom Joe Allen.

slovakia

left justify in out

Pre zverencov trénera Joseho Mourinha to bol vôbec prvý nerozhodný výsledok v prebiehajúcom ročníku, poslední hostia zaknihovali druhý bod.

 

Manchester otvoril duel obrovskou šancou Ibrahimoviča, no švédsky kanonier sa na dvakrát nepresadil. Hostia pohrozili v úvode prvého polčasu viacerými ofenzívnymi kombináciami, do jeho konca sa však prevažne bránili a najmä vďaka brankárovi Leemu Grantovi neinkasovali. Po zmene strán sa "červeným diablom" nepodarilo zlomiť zápas na svoju stranu, hoci v 69. minúte sa dočkali vedúceho gólu, keď sa po troch minútach na ihrisku presadil peknou strelou zvnútra šestnástky Martial. V 82. minúte však neisto zakročil proti odrazenej strele David De Gea a Joe Allen vyrovnal na konečných 1:1.

 

Premier League - 7. kolo:

Manchester United - Stoky City 1:1 (0:0)

Góly: 69. Martial - 83. Allen

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies