Manchester United prejavil záujem o ľavého obrancu FC Kodaň ako zálohu pre Evru

NETKY.SK • 18 Apríl 2012, 09:20 • 2 min
Manchester United prejavil záujem o ľavého obrancu FC Kodaň ako zálohu pre Evru

Manchester United prejavil záujem o ľavého obrancu FC Kodaň ako zálohu pre Evru - Futbal MANCHESTER - Manchester United zvažuje nákup ľavého obrancu FC Kodaň, Bryana Ovieda. United v nedeľu poslal svojich skautov sledovať reprezentanta Kostariky.

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Manchester United zvažuje nákup ľavého obrancu FC Kodaň, Bryana Ovieda.

United v nedeľu poslal svojich skautov sledovať reprezentanta Kostariky.

Oviedo, ktorý ​​vo februári hral v zápase na pamiatku Garyho Speeda a v tejto sezóne nastúpil v 13 zápasoch v tíme dánskeho majstra, má platnú zmluvu do budúcoročného leta a je k dispozícii za zhruba 2 milióny libier.
United potrebujú ľavého obrancu na pokrytie postu Patrice Evru, keďže Brazílčan Fabio pravdepodobne strávi ďalšiu sezónu na hosťovaní v Benfice Lisabon.

Benfica sa tiež zaujíma o stredopoliara United, Andersona, pre ktorého by mohlo byť ešte ťažšie sa presadiť v základnej zostave, keďže United majú v pláne získať dvoch stredopoliarov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies