Manchester United predstavili nové dresy v sídle samuraja

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 16:31 • 2 min
Manchester United predstavili nové dresy v sídle samuraja

OSAKA - Štýlovo v dobovom sídle japonského samuraja v Osake predstavil anglický futbalový klub Manchester United súpravu dresov pre zápasy nadchádzajúcej sezóny na ihriskách súperov.

slovakia

left justify in out

Model vychádza z priemyselnej histórie mesta Manchester, námornícka tmavomodrá a čierna farba sú na tričkách skombinované vo veľkom károvanom vzore, trenírky sú modré. Na štvrtkovej prezentácii v rodisku člena kádra Šindžiho Kagawu sa zúčastnili tréner "červených diablov" David Moyes a viacerí jeho zverenci. Tí v nových dresoch vybehnú na piatkový prípravný zápas s tímom japonskej najvyššej súťaže Cerezo Osaka. Bude to ich piate vystúpenie na ázijskom turné pred novým ročníkom.

"Veľký károvaný vzor reprezentuje hrdú priemyselnú históriu Manchestru, keď v 18. storočí nastal rozmach produkcie bavlny," uviedol klub. Prezentácia sa konala na hrade, ktorý dal v roku 1583 postaviť samurajský bojovník Hidejoši Tojotomi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona