Manchester United v najbližších 48 hodinách predloží £6m ponuku Crystal Palace

NETKY.SK • 15 Január 2013, 16:40 • 2 min
Manchester United v najbližších 48 hodinách predloží £6m ponuku Crystal Palace

Manchester United v najbližších 48 hodinách predloží £6m ponuku Crystal Palace

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Manchester United v najbližších 48 hodinách predloží Crystal Palace formálnu ponuku na ich útočníka, Wilfrieda Zahu. Očakáva sa, že anglický veľkoklub bude s druholigovým tímom vyjednávať tvrdo a bude ochotný ponúknuť sumu 6 miliónov libier.
Vedúci tím priebežného poradia Barclays Premier League je presvedčený, že sú jediným vážnym záujemcom o hráčove služby a veria, že táto skutočnosť im pomôže stlačiť prestupovú cenu dole. Spolumajiteľ klubu Crystal Palace, Steve Parish, pôvodne za anglického útočníka chcel 20 miliónov libier. Celková suma by mohla dosiahnuť až 12 miliónov libier, keďže dohoda zahŕňa ďalšie prídavky a platby súvisiace s výkonom hráča.
United sú ochotní ponechať Zahu v Crystal Palace do konca sezóny na hosťovaní a dočasne do londýnskeho klubu poslať aj niektorých zo svojich najlepších mladých hráčov ako súčasť dohody.

Arsenal má tiež o Zahu dlhodobý záujem a boj o zisk tohto hráča nevzdávajú. Zaha vyrastal ako fanúšik Arsenalu a je pravdepodobné, že by pre neho bolo ťažké odmietnuť prestup na Emirates Stadium.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies