Manchester United považuje Sergia Ramosa za zradcu

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 14:15 • 2 min
Manchester United považuje Sergia Ramosa za zradcu

MANCHESTER - Predstavitelia anglického futbalového klubu Manchester United sa cítia podvedení zo strany obrancu španielskeho Realu Madrid Sergia Ramosa.

slovakia

left justify in out

Zadák "bieleho baletu" ich údajne využil, aby dostal od svojho doterajšieho zamestnávateľa lepší kontrakt.

 

Ako je známe, jeden z najaktívnejších tímov na letnom transferovom trhu niekoľko týždňov neskrýval záujem o skúseného stopéra. Za jeho prestup ponúkli United sumu 28 miliónov libier a plánovali ju ešte navýšiť. 

 

"Mal verejne povedať, že chce odísť z Realu do Manchestru. Urýchlil by prestup. Teraz to vyzerá tak, že od začiatku s nami hral svoju vlastnú hru. Zrejme len chcel lepšiu zmluvu v Reale Madrid. Takéto správanie nie je hodné pochvaly. Je to ako zrada," cituje Starsport nemenovaný zdroj z prostredia Manchestru United. 

 

"Červení diabli", zdá sa, prepásli aj možnosť predať so ziskom brankára Davida De Geu do Realu Madrid. Klub zo španielskej metropoly odmietol zaplatiť za gólmana 40 miliónov eur, ktorému sa končí zmluva na Old Trafforde na konci sezóny 2015/2016, a angažoval Kika Casillu z Espanyolu Barcelona. 

Akýkoľvek klub sa teoreticky 1. januára 2016 môže s De Geom dohodnúť na jeho príchode k 1. júlu 2016 bez nároku na odstupné.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies