Manchester United ponúkol Realu Madrid ohromujúcich €140 miliónov za Garetha Balea

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 17:00 • 2 min
Manchester United ponúkol Realu Madrid ohromujúcich €140 miliónov za Garetha Balea

MANCHESTER – Anglický veľkoklub Manchester United ponúkli Realu Madrid astronomických €140 miliónov za Garetha Balea, avšak španielsky klub ponuku odmietol.

slovakia

left justify in out

Záujem Red devils o služby 25-ročného Balea je všeobecne známy a snažili sa ho získať už v roku 2013, keď ho Tottenham predal do Španielska. V tej dobe Bale uprednostnil prestup do tímu Realu Madrid, avšak dnes je situácia diametrálne odlišná. Bale čelil nepriazni fanúšikov najmä v druhej polovici sezóny, keď naňho začali vyvíjať tlak aj španielske médiá kvôli jeho slabej forme.

Manchester United je ochotný za reprezentanta Walesu zaplatiť rekordnú prestupovú čiastku, avšak s podmienkami dohody by musel súhlasiť hráč aj jeho klub.

V posledných niekoľkých týždňoch sa oba kluby dostávajú do patovej situácie, keď brankár United David De Gea chce do Realu a opačným smerom zase Angličania lákajú Sergia Ramosa. Najnovšia ponuka na prestup Garetha Balea s určitosťou zvýši napäté vzťahy medzi oboma veľkoklubmi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies