Manchester United ponúkne za Neymara 140 miliónov libier

NETKY.SK • 24 August 2015, 19:36 • 2 min
Manchester United ponúkne za Neymara 140 miliónov libier

BARCELONA – Počas uplynulého víkendu sa objavili správy, že anglický klub Manchester United prejavil eminentný záujem o Brazílčana Neymara Jr., ktorý momentálne oblieka dres Barcelony.

slovakia

left justify in out

Podľa dnešného vydania brazílskeho denníku Globo Esporte ponúka United za 23-ročného futbalistu neuveriteľných 140 miliónov libier. Tento brazílsky denník má zvyčajne spoľahlivé informácie, keď už skôr počas prestupového obdobia avizoval príchod Roberta Firmina do Liverpoolu. V každom prípade bude zaujímavé sledovať, či sa tieto správy potvrdia.

Manchester United prišiel na poslednú chvíľu o niekoľko sľubných akvizícií, keď počas leta mierili na Old Trafford okrem iných také mená ako Pedro (Barcelona → Chelsea) či Nicolas Otamendi (Valencia →Manchester City). Podľa správ anglického denníku The Guardian včera odcestoval do Barcelony viceprezident klubu Ed Woodward, aby rokoval o Neymarovom prestupe.

Nie je celkom jasné, koľko Barcelona zaplatila za služby 23-ročného Brazílčana, keď v roku 2013 prišiel na Nou Camp. United však bude musieť prísť s poriadne mastnou ponukou, ak chce získať tohto talentovaného útočníka do svojich radov.

Ponuka vo výške 140 miliónov libier údajne odblokuje Neymarovu uvoľňovaciu klauzulu v jeho platnej zmluve a United by týmto prestupom prekonal rekordný predaj Garetha Balea, ktorý odišiel do Realu Madrid za 85 miliónov libier.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies