Manchester United ponúka za Matu rekordnú sumu

NETKY.SK • 21 Január 2014, 13:42 • 2 min
Manchester United ponúka za Matu rekordnú sumu

MANCHESTER - V Anglicku sa možno schyľuje k miliónovému prestupu, trápiaci sa Manchester United sa snaží získať z Chelsea Španiela Juana Matu.

slovakia

left justify in out

Za majstra sveta i Európy sú červení diabli pripravení zaplatiť 37 miliónov libier, čo by bol nový klubový rekord. Doteraz najviac zaplatili United za Dimitara Berbatova v roku 2008, Tottenham vtedy zinkasoval 30,7 milióna libier.

Mata je hráčom Chelsea od leta 2011, keď prestúpil do Londýna z Valencie. Po príchode Josého Mourinha k tímu však stredopoliar prišiel o miesto v základnej zostave. V tejto sezóne nastúpil za Blues len na sedemnásť stretnutí, v ktorých strelil jeden gól. Strelecky sa presadil v Ligovom pohári, v Premier League nastúpil na trinásť duelov. Tím Manchester United sa v tejto sezóne trápi, po 22. kole je až na 7. mieste v tabuľke so štrnásťbodovým mankom na vedúci Arsenal. V nedeľu prehralo mužstvo z Old Traffordu v Premier League práve s Chelsea 1:3. Informácie zverejnil web denníka Independent. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies