Manchester United ponúka Neymarovi 13,5 milióna libier ročne

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 17:37 • 2 min
Manchester United ponúka Neymarovi 13,5 milióna libier ročne

MANCHESTER – O brazílskeho útočníka Neymara je počas letného prestupového obdobia mimoriadny záujem, keď má na stole už štyri vážne ponuky. Jednou z nich je aj ponuka Manchestru United, ktorý Neymarovi ponúka plat 13,5 milióna libier ročne.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný útočník Barcelony dostal ponuku na predĺženie zmluvy aj od svojho aktuálneho zamestnávateľa. Okrem toho ponuku predložil aj konkurenčný Real Madrid a francúzsky majster Paris Saint-Germain.

PSG ponúka Brazílčanovi najviac, keď ho láka na ročný plat vo výške 18 miliónov eur, ktorý sa môže vyšplhať až na 28 miliónov za rok. Real Madrid ponúka 6-ročnú zmluvu, ktorá by Neymarovi priniesla 15 miliónov eur ročne.

 



Súčasná zmluva s Barcelonou zabezpečuje Neymarovi príjem 9 miliónov eur ročne, ale podľa návrhu novej zmluvy by to mohlo byť až 14 miliónov. Podľa španielskych novín ABC však katalánsky veľkoklub nedokáže súperiť s finančnou silou niektorých európskych klubov.

Brazílčan má v tejto situácii všetky tromfy pevne v rukách a jeho otec Da Silva Santos aj jeho agent Wagner Ribeiro mu odporúčajú, aby si vybral jedného z troch európskych gigantov. Všetky tri kluby sú ochotné zaplatiť jeho uvoľňovaciu klauzulu a podľa tvrdení José Mourinha, žije Neymar v tieni Lionela Messiho.

 

img

Samozrejme nie je vylúčené, že Neymar sa len snaží vyjednať čo najlepšie podmienky v Barcelone, avšak je možné, že mladý útočník môže mať pocit, že by sa mal stať hlavným futbalistom v klube. A to by mu Manchester United určite dokázal ponúknuť...



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies