Manchester United ponúka Bayernu za Robbena 40 miliónov eur

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 17:53 • 2 min
Manchester United ponúka Bayernu za Robbena 40 miliónov eur

MANCHESTER - Anglický futbalový veľkoklub Manchester United je pripravený ponúknuť Bayernu Mníchov 40 miliónov eur za hviezdneho Holanďana Arjena Robbena.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročného krídelníka, ktorý momentálne žiari na majstrovstvách sveta v Brazílii v drese Oranjes, si vyhliadol jeho reprezentačný tréner Luis Van Gaal, ktorý sa po svetovom šampionáte stane novým manažérom na Old Trafforde.

 

Robben predĺžil zmluvu s nemeckým majstrom do roku 2017 a v máji mesiac povedal, že jeho prestup na Britské ostrovy nepripadá do úvahy. V podobnom duchu sa vyjadril aj tentoraz: "Neviem si predstaviť, že by ma chcel Bayern predať." A dodal: "Iné by bolo, ak by som bol v tíme nespokojný. V tom prípade by som o prípadnom prestupe uvažoval." Ako hráč bavorského veľkoklubu pod Van Gaalom v rokoch 2009 až 2011 pôsobil. "Pod jeho vedením som si to užíval. Pre moju kariéru bol veľmi dôležitý. Faktom však zostáva, že v mojom súčasnom klube som veľmi šťastný," uzavrel dohady aktuálne najrýchlejší hráč planéty. 

 

Robben je v skvelej forme. V úvodných dvoch vystúpeniach Holanďanov na svetovom šampionáte už dokázal streliť tri góly, z toho dva do siete ešte stále úradujúcich majstrov sveta Španielov. V poslednom zápase v B-skupine narazí 23. júna o 18.00 h SELČ holandská reprezentácia na Čile. Oba tímy majú postup do osemfinále už istý. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona