Manchester United podpíše Mexičana Hirvinga Lozana

NETKY.SK • 4 Júl 2016, 16:15 • 2 min
Manchester United podpíše Mexičana Hirvinga Lozana

MANCHESTER - Anglický futbalový klub Manchester United vystuží svoj hráčsky káder o talentovaného mladého Mexičana Hirvinga Lozana. Rokovania medzi funkcionármi z Old Traffordu a hráčovým doterajším zamestnávateľom Pachuca CF sú v plnom prúde.

slovakia

left justify in out

"Áno, rokujeme s Manchestrom United, ale ešte nie je nič uzavreté. Zatiaľ," povedal pre televíznu stanicu ESPN viceprezident mexického klubu Andrés Fassi. Dvadsaťročný krídelník Hirving Lozano (nar. 30. júla 1995) doteraz odohral za Pachucu 91 duelov a strelil 21 gólov. V jej prvom mužstve pritom debutoval iba vo februári 2014. Stihol už nastúpiť aj za mexickú reprezentáciu, v siedmich vystúpeniach zaznamenal jeden presný zásah. Manchester United získal doteraz v letnom prestupovom období trio posíl Eric Bailly, Henrich Mchitarjan a Zlatan Ibrahimovič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies