Manchester United po roku zavíta opäť na Slovensko

NETKY.SK • 25 Október 2013, 14:10 • 2 min
Manchester United po roku zavíta opäť na Slovensko

POPRAD - Nádeje anglického futbalového klubu Manchester United absolvujú týždňové sústredenie v Poprade. Tréningový stan si rozložia v areáli tamojšieho AquaCity. Výber hráčov do 17 rokov sa do Popradu vracia po roku, pod Tatrami majú United vytvorené kvalitné podmienky na športovú prípravu i regeneráciu.

slovakia

left justify in out

Po príchode absolvujú nádeje United 27. októbra o 14.00 h tréning s miestnymi talentami na ihrisku vo Veľkej Lomnici. V pondelok 28. októbra o 17.30 h nastúpi sedemnástka Manchestru United na prípravný súboj proti rovesníkom MFK Ružomberok. Vyvrcholením sústredenia bude 30. októbra o 16.00 h zápas "červených diablov" proti mladíkom Sparty Praha, ktorý sa uskutoční vo vynovenom Národnom tréningovom centre v Poprade a bude generálkou na jeho novembrové slávnostné otvorenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies