Manchester United oznámil partnerstvo s Bwin

NETKY.SK • 20 August 2012, 16:58 • 2 min
Manchester United oznámil partnerstvo s Bwin

Manchester United oznámil partnerstvo s Bwin - Futbal MANCHESTER - Manchester United oznámil partnerstvo s európskou stávkovou kanceláriou Bwin, ktorá sa stane oficiálnym partnerom klubu v on-line hrách a stávkovaní. Spoločnosť, ktorá tiež sponzoruje dres

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Manchester United oznámil partnerstvo s európskou stávkovou kanceláriou Bwin, ktorá sa stane oficiálnym partnerom klubu v on-line hrách a stávkovaní.
Spoločnosť, ktorá tiež sponzoruje dresy Realu Madrid, spojí svoje služby s oficiálnymi stránkami United a chce poskytovať stávkové príležitosti fanúšikom na Old Trafford.

Norbert Teufelberger, jeden z riaditeľov spoločnosti Bwin, povedal pre oficiálne klubové stránky: "Manchester United je jedným z najväčších mien svetového športu s globálnou základňou stoviek miliónov fanúšikov. Zdieľame nadšenie pre futbal, ktorý bol vždy v centre našej dlhodobej stratégie rozvoja značky. Futbal je základom nášho dlhodobého úspechu, ktorý v roku 2011 predstavoval približne polovicu našich celkových športových stávok vo výške 261 miliónov eur."

Manchester United nezverejnil, koľko im trojročná zmluva vynesie, ale komerčný riaditeľ Richard Arnold bol z dohody nadšený.
"Bwin má v Európe uznávanú a serióznu povesť v online hraní a stávkovaní a Manchester United je nadšený, že partnerstvo prinesie zábavu nielen pre 76.000 futbalových fanúšikov, ktorí pri každom zápase navštívia Old Trafford, ale aj pre všetkých našich fanúšikov na svete. Rovnako ako Manchester United, tak aj Bwin je lídrom na svojom trhu, a to bol dôvod, prečo sme sa rozhodli spojiť s touto spoločnosťou a tešíme sa na úspešnú spoluprácu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies