Manchester United odmietol predať Rooneyho Chelsea

NETKY.SK • 17 Júl 2013, 13:30 • 2 min
Manchester United odmietol predať Rooneyho Chelsea

LONDÝN - Snaha FC Chelsea získať z konkurenčného Manchestru United futbalového útočníka Wayna Rooneyho podľa britských médií nepadla na úrodnú pôdu. Ponuka vraj bola obratom zamietnutá. O jej obsahu sa dá iba špekulovať.

slovakia

left justify in out

Jeden zdroj hovorí o 10 miliónoch libier (11,5 milióna eur) a k nim o jednom z dvojice hráčov Juan Mata, David Luiz. Daily Mail referoval o 60 miliónoch libier. Rooney požiadal vedenie Manchestru United o výmenu a o ponuky nemá núdzu, ale nový tréner tímu David Moyes tvrdí, že anglický reprezentant nie je na predaj. "Nerád sa stále opakujem, ale Wayne je hráčom Manchestru United a na tom sa nič nezmení," povedal kormidelník na predsezónnom ázijskom turné v Bangkoku, odkiaľ sa Rooney pre zranenie vrátil do vlasti predčasne.

Londýnčania oficiálne priznali, že sa uchádzali o Rooneyho služby. "Môžeme potvrdiť, že v utorok sme poslali Manchestru United písomný návrh na angažovanie Wayna Rooneyho," uviedol klub bez ďalších detailov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies