Manchester United nevzdáva boj o Fábregasa

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 16:04 • 2 min
Manchester United nevzdáva boj o Fábregasa

OSAKA - Anglický futbalový klub Manchester United pokračuje v snahe angažovať španielskeho reprezentanta Cesca Fábregasa z FC Barcelona. Podľa medializovaných informácií zamietol FCB dve ponuky United na prestup, poslednú v hodnote 30 miliónov britských libier.

slovakia

left justify in out

Tréner úradujúceho anglického majstra David Moyes vo štvrtok potvrdil, že oba kluby naďalej rokujú o budúcnosti 26-ročného stredopoliara. "Pokračujú," povedal na margo diskusií medzi klubmi nástupca Sira Alexa Fergusona pri kormidle "červených diablov".

Bývalý člen kádra londýnskeho FC Arsenal má na Camp Nou zmluvu ešte na tri roky. Fábregas v minulosti odohral za londýnskych "kanonierov" 303 zápasov, vo všetkých súťažiach nastrieľal 57 gólov a v novembri 2008 ho poverili funkciou kapitána. Od prestupu nastúpil za Barcelonu na 96 stretnutí, v ktorých strelil 29 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies