Manchester United lanári Ramosa, Real zamietol už druhú ponuku

NETKY.SK • 5 Júl 2015, 11:04 • 2 min
Manchester United lanári Ramosa, Real zamietol už druhú ponuku

LONDÝN - Španielsky futbalový veľkoklub Real Madrid môže prísť o jednu zo svojich dlhoročných opôr. Podľa denníka Marca sa obranca Sergio Ramos stretol s prezidentom "bieleho baletu" Florentinom Perezom, aby prediskutovali jeho budúcnosť.

slovakia

left justify in out

Španielsky reprezentant je údajne nespokojný so súčasným dianím v Reale a stále viac sa špekuluje o jeho možnom odchode do Manchestru United. Samotný hráč to ale popiera.

 

Podľa španielskych médií sa Ramosovi nepáči odchod trénera Carla Ancelottiho a ani šumy okolo brankára Ikera Casillasa, ktorý by mal takisto v Reale skončiť. Dvadsaťdeväťročný stopér či pravý obranca má však s "pusinkami" stále platnú zmluvu, ktorá mu vyprší až o dva roky. Novú zatiaľ nepodpísal, a tak sa vyrojili prví záujemcovia o jeho služby. Eminentný záujem má vraj Manchester United, ktorý už poslal do Madridu dve ponuky - najprv v hodnote 32,5 milióna libier a následne druhú, o desať miliónov vyššiu. Obe vedenie Realu zamietlo.

 

Ramos by sa ale údajne odchodu na Old Trafford nebránil a proti nie sú ani fanúšikovia Realu. Celkovo 55 percent z nich na stránkach denníka As hlasovalo, že je najvyšší čas, aby Ramos z klubu odišiel. Pre španielskeho reprezentanta by to bol prvý zahraničný angažmán, okrem pôsobenia na Santiago Bernabeu hral ešte v Seville, ktorej je odchovancom.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies