Manchester United: Ferdinand zvažuje prestup do Číny

NETKY.SK • 19 November 2012, 20:40 • 2 min
Manchester United: Ferdinand zvažuje prestup do Číny

Manchester United Ferdinand zvažuje prestup do Číny - Futbal MANCHESTER – Rio Ferdinand by po desiatich rokoch v Manchestri United mohol v lete opustiť Old Trafford, keď mu vyprší zmluva. Správa sa objavila potom, ako sa zdôveril priateľom, že je veľká ša

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – Rio Ferdinand by po desiatich rokoch v Manchestri United mohol v lete opustiť Old Trafford, keď mu vyprší zmluva. Správa sa objavila potom, ako sa zdôveril priateľom, že je "veľká šanca", že odíde. Skúsený obranca zvažuje svoju budúcnosť, ale svojim priateľom zároveň povedal, že nemá v úmysle ukončiť svoju kariéru. 34-ročný zadák s najväčšou pravdepodobnosťou odíde do zahraničia.
Podľa anglického denníka The Guardian je jednou z Ferdinandových možností hrať v Číne, kde by mohol získať zmluvu a ešte viac vylepšiť svoju týždňovú mzdu, ktorá na Old Trafforde činila 130.000 libier.

Sir Alex Ferguson dúfa, že Rio zostane a zároveň mu vyjadril svoju dôveru, že anglický reprezentant má pred sebou ešte veľa zápasov.
"Myslím, že Rio môže hrať ešte ďalšie dva alebo tri roky," povedal tréner Diablov. "Nie je už taký rýchly ako bol, ale pre mňa to nie je až taký veľký problém. Dôležité sú jeho skúsenosti a nevidím dôvod, prečo by nemohol zostať. Ani som si neuvedomil, že mu po tejto sezóne vyprší zmluva."

Ferdinand sa medzitým vyjadril pre Inside United: "Najlepšie bude, keď si to premyslím počas Vianoc a potom znova v lete. Uvidím ako sa budem cítiť a podľa toho sa rozhodnem. Ale keď počujem trénera, ako hovorí takéto veci, vám definitívne dodá elán a silu."

V minulej sezóne sa Ferdinand predstavil v 38 zápasoch (vo všetkých súťažiach) a v tej aktuálnej tiež pravidelne nastupuje v základe, aj napriek problémom s chrbtom, ktoré ho trápia už niekoľko posledných sezón.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies