Manchester United čelí na Old Trafforde myšej invázii

NETKY.SK • 23 Január 2015, 20:30 • 2 min
Manchester United čelí na Old Trafforde myšej invázii

MANCHESTER – Anglický veľkoklub mal problémy s hlodavcami už v minulosti a zdá sa, že sa tento starý problém opäť objavil na severnej a južnej tribúne. Manchester United čelí invázii myší na Old Trafforde.

slovakia

left justify in out

Zdá sa, že tento problém sa na Old Trafford pravidelne vracia, keďže klub už starosti s hlodavcami mal aj v rokoch 2006, 2010 a 2012. Máme tu rok 2015 a Man Utd musia opäť volať deratizérov, aby ich zbavili tejto hávede.

Jadrom celého problému sa javí umiestnenie kanalizácie na štadióne. Myši boli videné na severnej a južnej tribúne, avšak problém sa údajne rozšíril už aj do zamestnaneckých kancelárií.

Klubový hovorca povedal: "Manchester United implementuje masívny systém kontroly škodcov na celom štadióne Old Trafford. Vo všetkých stravovacích oblastiach sú vykonávané týždenné kontroly a prijali sme prísnejšie opatrenia na zabezpečenie vysokej úrovne hygieny a čistoty všade tam, kde je jedlo skladované, pripravované a servírované. Ak na štadióne dôjde k výskytu problémov tohto druhu, budú okamžite prijaté príslušné opatrenia."

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies