Manchester United čaká obrovské zemetrasenie!

NETKY.SK • 17 Júl 2014, 16:00 • 2 min
Manchester United čaká obrovské zemetrasenie!

MANCHESTER – Tréner Louis van Gaal nastúpil do funckie len včera, ale už stihol oznámiť 10 hráčom širšieho základu, že si môžu hľadať nový tím.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatdvaročný Holanďan začal na Old Trafforde oficiálne úradovať len včera a už aj začal s masívnou čistkou v tíme.

 

Podľa anglického denníka Mirror oznámil tréner Van Gaal až 10 hráčom, že s nimi v nadchádzajúcej sezóne už nepočíta a môžu si hľadať nový angažmán.

 

Prvým bude Patrice Evra, ktorý má už veľmi blízko k prestupu do Juventusu Turín, zatiaľ čo Bebe dostal povolenie rokovať s portugalským majstrom Benficou Lisabon.

 

Medzi ďalšími na odchode sú mená ako Ashley Young, Nani, Tom Cleverley, Nick Powell či Anderson. Prekvapením je však odchod Fellainiho, ktorý do United prišiel iba minulú sezónu z Evertonu, či Javier „Chicharito“ Hernández a Wilfried Zaha.

 

Medzi novými posilami United sú Ander Herrera a Luke Shaw, avšak očakáva sa, že prídu ešte minimálne piati noví hráči.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona