Manchester United: Bébé na hosťovanie do Rio Ave

NETKY.SK • 27 December 2012, 14:48 • 2 min
Manchester United: Bébé na hosťovanie do Rio Ave

Manchester United Bébé na hosťovanie do Rio Ave - Futbal MANCHESTER - Portugalský tím Rio Ave sa snaží priviesť na hosťovanie hráča Manchestru United, Bébého, ktorý sa nedokázal presadiť v drese Diablov. 22-ročný útočník, ktorý do United prišiel za 7.

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Portugalský tím Rio Ave sa snaží priviesť na hosťovanie hráča Manchestru United, Bébého, ktorý sa nedokázal presadiť v drese Diablov.
22-ročný útočník, ktorý do United prišiel za 7.4 milióna libier, sa v minulej sezóne nepresadil ani na hosťovaní v Besiktasi.

Prezident Rio Ave, Antonio Silva Campos, povedal: "Bébé je jedným z hráčov, ktorí sú už takmer u nás, ale ešte treba doriešiť pár detailov. Jeho príchod by mohol byť oznámený čoskoro."
Tím Rio Ave sa aktuálne nachádza na 5.mieste, 14 bodov za vedúcou Benficou.

V roku 2010 prišiel Bébé do Manchestru United z ďalšieho portugalského tímu, Vitórie Guimaraes a zdá sa, že sa opäť vráti do vlasti, keďže v tíme United sa pri menách ako Wayne Rooney, Javier Hernandez, Danny Welbeck alebo Robin van Persie presadí len ťažko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies