Manchester United angažoval manažéra na boj proti terorizmu

NETKY.SK • 18 Január 2017, 17:33 • 2 min
Manchester United angažoval manažéra na boj proti terorizmu

LONDÝN - Manchester United v rámci sprísnenia bezpečnostných opatrení na štadióne Old Trafford zriadil ako prvý anglický futbalový klub v histórii funkciu manažéra na boj proti terorizmu. Podľa stanice BBC obsadil miesto nemenovaný bývalý inšpektor zo špeciálnej policajnej pátracej jednotky v Manchestri.

slovakia

left justify in out

Vedenie "červených diablov" sa rozhodlo k zriadeniu tejto funkcie po uplynulých medializovaných incidentoch na Old Trafforde.

 

Vlani v máji museli domáci zápas záverečného kola Premier League s Bournemouthom odložiť po tom, ako na toaletách našli podozrivý predmet. Išlo o napodobeninu bomby, ktorá vyzerala na nerozoznanie od originálu. Pochádzala zo simulovaného zásahu bezpečnostných zložiek a zabudla ju tam súkromná firma, ktorá sa na cvičení podieľala.

 

V novembri zasa dvaja fanúšikovia manchesterského klubu prenocovali na toaletách v snahe dostať sa zadarmo na štadión a vidieť naživo domáci duel s Arsenalom Londýn. Bezpečnostná služba ich ráno objavila a odovzdala polícii.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies