Manchester United a Tottenham prejavili záujem o útočníka Leicester City

NETKY.SK • 22 December 2015, 18:49 • 2 min
Manchester United a Tottenham prejavili záujem o útočníka Leicester City

LEICESTER – Anglický futbalový klub Tottenham prejavil záujem o alžírskeho útočníka v službách Leicestru City Riyada Mahreza, ale v januári pravdepodobne ponuku nepredložia.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný futbalista má formu ako hrom, keď v aktuálnej sezóne strelil už 14 gólov a má významný podiel na skvelých výkonoch celého tímu spolu s fenomenálnym Jamiem Vardym. Veľký záujem prejavil aj Manchester United, avšak predstavitelia Leicesteru potvrdili, že hráč počas zimného prestupového obdobia neopustí klub.

Záujem oboch popredných klubov o služby tohto talentovaného útočníka sa však pravdepodobne bude musieť sústrediť až na letné prestupové obdobie, keďže Leicester je pripravený odmietnuť všetky ponuky počas prebiehajúcej sezóny. Podľa vyjadrení samotného Mahreza, by Alžírčan chcel dokončiť sezónu v tíme aktuálneho lídra Premier League.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies