Manchester proti Bazileju bez Rooneyho a Hernandeza

NETKY.SK • 27 September 2011, 16:57 • 2 min
Manchester proti Bazileju bez Rooneyho a Hernandeza

Manchester proti Bazileju bez Rooneyho a Hernandeza - Futbal Anglický futbalový klub Manchester United sa v utorkovom zápase Ligy majstrov proti FC Bazilej musí zaobísť bez hviezdnych útočníkov Waynea Rooneyho a Javiera Hernandeza. Anglický reprezentant R

slovakia

left justify in out

img

Anglický futbalový klub Manchester United sa v utorkovom zápase Ligy majstrov proti FC Bazilej musí zaobísť bez hviezdnych útočníkov Waynea Rooneyho a Javiera Hernandeza.
Anglický reprezentant Rooney vynechal už sobotňajší ligový duel so Stoke City (1:1) a zranenie podkolennej šľachy, ktoré si privodil na tréningu, ho vyradilo aj z duelu LM. "Nebude hrať. Dnes ráno sa trochu rozbehal, ale to je všetko. So zraneniami podkolennej šľachy je to ťažké, neviem povedať, kedy sa vráti späť," povedal tréner "červených diablov" Alex Ferguson.
Rooneyho partner z útoku Hernandez sa zranil na začiatku duelu so Stoke. Ferguson ďalej oznámil, že v utorok si nezahrajú ani zranení obrancovia Jonny Evans (členok) a Chris Smalling (slabiny).

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona