Manchester City zdolal od úvodu oslabený West Bromwich presvedčivo 3:0

NETKY.SK • 21 Marec 2015, 15:49 • 2 min
Manchester City zdolal od úvodu oslabený West Bromwich presvedčivo 3:0

LONDÝN - Futbalisti Manchestru City otvorili 30. kolo anglickej Premier League presvedčivým triumfom nad West Bromwich Albion v pomere 3:0. V tabuľke najvyššej domácej súťaže im naďalej patrí druhá priečka, na vedúcu Chelseu Londýn strácajú len tri body. "The Blues" však majú dva zápasy k dobru.

slovakia

left justify in out

Obhajca trofeje mal od začiatku zľahčenú cestu za víťazstvom. Obrana hostí v 2. minúte dvakrát nedovolene atakovala domáceho Bonyho v úniku na bránu, pričom za druhý zákrok ukázal hlavný rozhodca červenú kartu hosťujúcemu Garethovi McAuleymu. Citizens otvorili skóre v 27. minúte zásluhou Bonyho, na ktorého päť minút pred polčasom nadviazal Fernando. Domáci naďalej búšili do oslabeného súpera a odmenou im bol tretí presný zásah z kopačky Davida Silvu v 77. minúte, ktorým španielsky reprezentant spečatil zápasové skóre.

 

Premier League - 30. kolo

Manchester City - West Bromwich Albion 3:0 (2:0)

Góly: 27. Bony, 40. Fernando, 77. Silva. ČK: 2. McAuley (WBA)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies